Zaustavljanje curenja vode i popravke

ZAustavljanje curenja vode i kanalizacije - Vodoinstalaterske usluge Beograd

Zaustavljanje curenja vode i brza zamena i popravka na vodovodnim instalacijama, kao i odgušenje kanalizacije, posebno u hitnim slučajevima je izuzetno važan segment u našoj delatnosti. Naši vodoinstalateri za hitne i standardne usluge, u potpunosti su opremljeni i osposobljeni da kvalitetno i profesionalno izvrše sve zadatke koji se pred njih postave.

Nakon naglog i obilnog curenja vode, izlivanje kanalizacije je jedan od najvećih i najopasnijih problema. U slučaju curenja vode može doći do manjih i većih oštećenja na imovini, ali kod izlivanja kanalizacije ti problemi su uvek veliki.

Poznato je da otpadne vode koje odlaze u kanalizaciju sa sobom nose nebrojeno mnogo štetnih mikroorganizama, a o neprijatnom mirisu da i ne govorimo. Uništenje podova, dela nameštaja i zidova je u slučajevima izlivanja kanalizacije, u stambenim ili poslovnim objektima, gotovo uvek neminovna stvar.

Vodoinstalaterske usluge Beograd je tu uvek kada zatreba, a na vama je da nas pozovete čim posumnjate da do problema sa vodovodnim i kanalizacionim instalacijama nešto nije u redu.

Neki od osnovnih simptoma potencijalnih problema koji se mogu javiti neposredno pred izlivanje vode ili kanalizacije mogu biti:

  • Otežano oticanje vode iz sanitarnih elemenata - delimično zagušenje odvoda ili kanalizacione cevi

  • Sporo oticanje vode iz sudopere uz jasan zvuk krkljanja u cevima i odvodu

  • Potpuni prekid oticanja vode - potpuno zagušenje odvoda ili kanalizacione cevi na kadi, lavabou, sudoperi i sl.

  • Kapanje vode sa ventila kada je zatvoren ili otvoren

  • Vlaženje zida u visini ili pri dnu gde bi trebalo da se nalaze vodovodne ili kanalizacione cevi.

  • Pojava buđi na mestima za koja se pretpostavlja da se iza njih nalazi vodovodna ili kanalizaciona instalacija

  • Kapanje sa plafona

  • Stalno kapanje iz slavina

  • Curenje na sigurnosnom ventilu bojlera ili curenje na krajevima fleksibilnih creva

U slučaju da primetite neke od pomenutih simptoma, najbolje je da odmah pozovete našu stručnu ekipu vodoinstalatera kako bi se stanje moglo proceniti i kvar pronaći, pre pojave stvarnog i obilnog curenja i poplava. Verovali ili ne, većina ljudi pomenute simptome uglavnom samostalno pokušava da ukloni, ponekad praveći još veći problem korišćenjem improvizovanih ili neadekvatnih alata i znanja.

Dobro je imati znanje za popravku sitnijih kvarova u svom stanu ili poslovnom objektu, ali ipak bez alata nema ni zanata.

Vodoinstalaterske usluge Beograd ima alate specijalizovane za sve vrste intervencija na snimanju kanalizacije, sitnim i krupnim popravkama vodovodne i kanalizacione mreže, kao i profesionalne vodoinstalatere sa dugogodišnjim iskustvom.

Zato pozovite ili nam pišite koristeći podatke sa kontakt stranice, a mi ćemo odgovoriti brzom, efikasnom i kvalitetnom uslugom sa garancijom.