Zamena vodovodnih cevi

Zamena vodovodnih i kanalizacionih cevi - Vodoinstalaterske usluge

Vodoinstalaterske usluge na zameni vodovodnih ili kanalizacionih instalacija pruža tim kvalifikovanih vodoinstalatera i na raspolaganju je 24h za hitne intervencije Bilo da se radi o novim projektima izgradnje, renoviranju ili popravci /održavanju, naše vodoinstalaterske usluge su uvek na raspolaganju.

Zamena vodovodnih i kanalizacionih instalacija, kao i zamena sanitarija u kupatilima ili pojedinačna zamena elemenata vodovodne instalacije zbog curenja, kvarova, zagušenja ili prskanja je naša specijalnost.

Pored zamene vodovodnih i kanalizacionih cevi i drugih elemenata mreže, osposobljeni smo i za kvalitetnu i profesionalnu ugradnju kompletnih vodovodnih i kanalizacionih mreža za fizička i pravna lica.

Vodoinstalaterske usluge obavljamo uz maksimalno poštovanje dogovora, predviđenog budžeta i rokova.

Obezbeđujemo i snimanje stare kanalizacije radi uočavanja problema i prevencije većih kvarova, kao i snimanje novougrađenih kanalizacionih cevi radi provere kvaliteta ugradnje.

Bez obzira da li ste vlasnik kuće ili firme u kojoj se radi popravka, održavanje ili zamena svih vodovoda, naš tim stručnih i kvalifikovanih vodoinstalatera može rešiti svaki problem, od zamene cevi, grubih radova na otkopavanju, gpa sve do puštanja u rad.

Vodoinstalaterske usluge zamene stare ili oštećene instalacije pružamo na teritoriji cele R. Srbije, a one mogu biti:

  • Zamena dotrajalih i naprslih cevi

  • Zamena elemenata vodovodne i kanalizacione mreže radi sprečavanja curenja

  • Zamena ventila vodovodne instalacije

  • Zamena spojnica, kolena, odvoda

  • Zamena sanitarija

  • Zamena sudopera

  • Izmeštanje / premeštanje vodovodne i kanalizacione instalacije